18. marraskuuta 2017

Tampereen messutärpit

https://www.kadentaidot.fi/fi/

Terveisiä Tampereen messuilta! Eilen paikan päällä kävi kova hulina ja messuhallit täyttyivät iloisista käsityöntekijöistä. Meidän Kaarakan poppoolle päällimmäiseksi jäivät mieleen materiaalina villa ja kotimaiset puuvillatrikoot sekä erilaisina tuotteina puput ja lankakerät.

Keräsimme teille tärpit messuja varten. Nämä kannattaa bongata, kaikkien ihanuuksien joukosta.

https://lankakeriajakaffia.blogspot.fi/

Ensimmäisessä kuvassa on Ruukin kehräämö & puodin messuosasto. Heillä on Suomen ensimmäinen ja ainoa alpakanvillaan erikoistunut pienkehräämö, joka esittäytyy E-hallissa.

Toisen kuvan nappasimme Molla Mill`sin osastolta. Molla oli itse eilen paikalla pitämässä työnäytöstä, taiteilija on siis tavattavissa. Vinkit kannattaa käydä kysymässä A-hallista.

Kolmosen ihanat paperihahmot menevät helposti lahjaksi vaikka joulukortin mukana *vinkvink. Annariikka Qvistin hahmot ovat värikylläisyydessään syötäviä. Samalta osastolta löytyi myös Nunnun raikkaita asusteita.

A-hallissa esillä pääsivät myös Kauneimmat kukkapatalaput -yhteistyökilpailu. patalappuja oli paikalla ilahduttava määrä ja varmasti suosikki löytyy jokaiseen makuun. Vinkkejä voi hakea A-hallista.

https://lankakeriajakaffia.blogspot.fi/

Bää! Villan tie tuotteeksi. Käykäähän ihmeessä vilkaisemassa pieni infopiste aiheesta E-hallista!

Pysytään samassa hallissa toisenkin kuvan aikana. Suosittelemme suvereenisti naisten kanssa vilkaisemaan ikisuosikkimme Risakon. Laukkuvärejä löytyy jokaiselle. <3

Uusi tuttavuus oli Ilmajokinen viikinkiseppä J.Peltoniemi. Taidokkaat tuotteet ja artesaanin voit bongata C-hallista. Nuoren osaajan hyväntuulinen energia tarttuu ja näkyy laadukkaissa tuotteissa.

Nyt pitää mainostaa oman Kaarakan naisia! Meidät löydät A-hallista. Osastoltamme löydät luottosuunnittelijamme Irina K:n suunnittelemia sisustustuotteita sekä meidän omia tekemispaketteja, joiden avulla on helppo virittäytyä talveen.


Kangashamstereille messuilla on paljon löydettävää. Tutkimusretken suosittelemme aloittamaan C-hallista ja Roon osastolta, jossa Seinäjokelaisen yrityksen tuotteet ihastuttavat.

Myös koruharakat huomio! Valikoimaa on runsaasti. Meille tarttui C-hallista mukaan Törmi Designin ja Butoni Designin koruja kasa. Näpit jäivät vielä syyhyämään ja uusi kierros lienee luvassa viikonloppuna.

Ihastuttavan värikylläisiä sisustuskuvia ja kortteja löysimme A-hallista Joutomaan osastolta. Näillä kuvilla kaamosväsymys saa kyytiä ja mielikuvitus polttoainetta.

Viimeiseksi hyvänmielen luonteikkaat pikkuhiiret, joilla oli varmasti parhaimmat kemut koko messuilla. Kannattaa käydä katsastamassa Kokemäkeläisen Maria Kupin huopaeläimet. Sydän sulaa ja suu vääntyy väkisin hymyyn. Toivotaan, että hiiret adoptoidaan hyvään kotiin viikonlopun aikana. Marian saa kiinni C-hallista ja sähköpostilla: maria.kupi@hotmail.com