23. toukokuuta 2018

Kaipaatko tekemistä kesääsi?

Vaasan taitokeskus on jo muutamana kesänä järjestänyt aikuisille suunnatun Kesä Käsillä - kesäkurssin. Tänä vuonna aikuisille suunnattu kurssi löytyy myös Seinäjoelta,  Kaarakan taitokeskuksesta.

Kurssin sisältö on muodostunut valinnaisista  käsityötekniikoista. Vaasassa aikaisempien vuosien suosikki on ollut erilaiset mosaiikkityöt - johtuneeko opettajan omasta innostuksesta mosaiikin ihmeelliseen ja monipuoliseen maailmaan, sitä täytyisi kysyä ihanilta kurssilaisiltamme. Mosaiikilla on päällystetty mm. vanhoja ikkunoita ja  pöydän kansia. Kesäkurssilla on ollut aivan mahtava fiilis ja tekemisen meininki - tekemisen lomassa jutustellaan kaikesta maan ja taivaan välillä sekä tietysti paljon erilaisista käsitöistä, niitähän me kaikki rakastamme.

Vaasan tulevan kesän kurssille on jälleen toivottu ohjelmaan mosaiikkia, amppeleita eri tekniikoin sekä lisäksi lasinsulatusta. Saa nähdä mitä muuta käsityökivaa toivelistoilta löytyy - kenties makrameeta, moderneja himmeleitä, miniryijyjä vai vihersisustamiseen amppeleita?


Kaarakan taitokeskuksen kurssilla voit mm. tehdä ruukunsuojia nahkapaperista, värjätä ja ommella tuotteita niin sisustukseen kuin asusteiksi tai vaatteiksi. Valinnaisina töinä on myös mahdollisuus tehdä esimerkiksi himmeleitä, makrameeta, miniryijyjä, paperinarutöitä. Vaihtehtoina on siis todella laaja kirjo erilaisia käsityötekniikoita ja materiaaleja.Aikuisten kesäkurssien ajankohdat:

Kaarakan taitokeskus vko 25 (18.-21.6.)    ma - to  klo 9-15.15
Ilmoittautuminen kaarakka@taitoep.net 

Vaasan taitokeskus vko 26  (25.-28.6.)       ma - to  klo 9-15.15
Ilmoittautuminen marjo.pollari@taitoep.net

Kurssimaksu 50€ + käytetyt materiaalit (ei kuulu taitokorttiin)Ilmoittaudu mukaan !Tehdään tästä yhdessä ihana käsityökesä! 
Tapaamisiin kursseilla :)

terveisin  Marjo 
Vaasan taitokeskus